Onze diensten

ONZE DIENSTEN

24 MEDIA is een full-service reclamebureau met multiculturele expertise.
Alles onder één dak geregeld!

Bedrijfswebsites

Het ontwikkelen van een corporate website begint met een contentstrategie en design, gericht op de uiteindelijke bezoeker. 24MEDIA helpt organisaties hun contentstrategie en design te vertalen naar een website die doelgroepen raakt.

We richten ons tijdens de realisatie op de eindgebruikers en implementeren de content management oplossing met het meest geschikte karakter.


Zie projectenOntwikkeling huisstijl | Grafisch ontwerp | Winkelconcept

Aan het ontwikkelen van een huisstijl gaat een nieuwe visie vooraf. Deze maken wij ons graag eigen. Zodat we samen kunnen werken aan een uniforme, passende ‘corporate identity’. Een perfecte huisstijl die direct herkenbaar is en leidt naar jouw bedrijf.

Een huisstijl heeft uiteraard alles te maken met identiteit en merkbeleving. En die ‘eigenheid’ komt terug op alle ‘huisstijldragers’. Van envelop tot bedrijfskleding en van visitekaartje tot auto.

Zie projecten


DRUKWERK

Bij 24MEDIA vind je alle soorten zakelijk- en promotioneel drukwerk. Van briefpapier en visitekaartjes tot flyers, posters en spandoeken. Wij bieden echter nog veel meer. Iedere opdracht is een uitdaging, waarbij alleen het beste resultaat goed genoeg is.

Zie projecten